.Företagsutmaningen
Konceptet bygger på Nätverkande , kundrelationer , personalvård , Marknadsförning. 

Vi är på mäktiga Tierp Arenas fina anläggning.

Nätverkande Ni får möjlighet att på ett lättsamt sätt möta era kunder , branchkollegor och affärspartners. Under en dag med lustfylld verksamhet.
Kundrelationer Bjud in kunderna till denna öppna dag och kanske även erbjud dem en plats i teamet. Ni blir garanterad en populär affärskontakt.
Personalvård Gör något ihop inom företaget eller utmana säljarna emot huvudkontoret.  Kanske Produktionen gentemot verkstaden här finns oändliga möjligheter att skapa en personalvårdande verksamhet.
Marknadsförning Här kommer vi kunna erbjuda er flera fina möjligheter att nå ut till många tiotusentals kunder. Hemsidor , Sociala Medier , direktförsäljning etc. Här finns inga begränsningar bara massor av möjligheter.
 
Hur vinner man utmaningen ?   Flest varv vinner under 4 timmars race med billiga bilar dekaltrimmade med ert företagsprofil.  2-10 förare i teamet.
Kom med egen bil eller hyr ett färdigt paket.
Regler för bilen finns på www.stec.se Light reglerna  Mycket enkla regler men massor med körglädje.   2 klasser   Fwd eller Rwd
Kostnader per dag ?
Priser egen bil 5000 race inkluderat försäkringar , Licens , räkneverk , funktionärer.
Priser hyr bil 10,000  inklusive allt fulltankad extra däck service killar lån av hjälm osv.
Lunchbuffe  biljetter 100 kr till inbjudna gäster kunder förarna gratis.
Pokaler vandringspris och fri marknadsförning på arenan under hela helgen.
Lördag SM Racing med STEC   kontakt info  stec@stec.se   070-798 23 78

Företagsutmaningen
Sveriges mest fartfyllda företag

Frågor och svar
Kan man komma och vara med utan förkunskaper inom racing ?
Absolut detta är ett företags event med fart men man behöver inte ens körkort bara tung gasfot
Vilka företag får vara med finns det kriterier?
Nej vi bygger detta på bred basis för vi tror på dynamiken blir allra bäst på det sättet så utmana gärna vännerna så skapar vi en färgsprakande bredd av tjänster inom alla olika verksamheter.
Hyrbilskoncept det verkar bra berätta mer
Detta bygger på att ni kommer på förmiddagen och vi lottar ut bilar och sen får ni tid att pimpa dem och det är helt vanliga bilar som vi sen efter loppet antingen ger bort till Krutcupen juniorverksamhet eller körs direkt till skroten så får den sista resan på en racingbana mycket värdigt bilslut.
Finns det sjukvård räddning försäkringar ?
Ja Absolut vi kör dagen före STEC Mästerskapet så all funktionärs hjälp finns med banfunktionärer tidtagning ambulans och domare , tävlingsledare osv för vi ska kunna få en riktigt kul dag.
Hur körs utmaningen på för sätt?
Teamet kör 60 minuter med minst 2 förarbyten sen paus för att bilen ska kunna kylas ner och nätverkan byggs. Sen kör vi 60 minuter igen och dags för lunch. Sen 60 minuter till och ytterligare 60 minuter där vi vrider ut det sista av dessa stackars bilar.   Flest varv vinner sen mycket bonuspriser.
Kan man ta med publik ?  barn osv
Absolut h vi kommer ha gokart elbilar och även medåkning för våra yngre. Provsittning av häftiga racing bilar och du har även möjlighet att testa din egna bil på bana.
Hur anmäler man sig och hur många får vara med ?
Anmälan på email och betalning på faktura som event eller utbildning. När betalningen är gjord så är er plats säkrad och man får ha med sig flera team från samma företag.
Efter racet startar vi afterrace där vi har race analysering nätverkar  Grillbuffe serveras och boende på banan kan ordnas för blygsam kostnad.
 
Välkommen till Företagsutmaningen 2020.
Har du gasglada vänner så skicka den gärna vidare.
Så laddar vi för en fartfyllt 2020 på Tierp Arena
1eller3 Maj 
11 eller 13 September.
Arrangörer STEC Motorsport Svenska Mästerskapet i Långlopp www.stec.se