Jag är Racing Olga

Mig kallar dom Gasglada Olle

Jag är Bilsport  Kim

Förarpresentation av oss som är med i Enkel bilsport 

Racing Olga är mellan 25-75 år har alltid gillat att gasa men har inte haft möjlighet innan jag fann Enkelbilsport.se    Jag kör för min egen skull blir en duktig bilförare och tävla är inte det viktigaste. Jag vill ha kul och detta gör jag med mina tjejkompisar och ibland får killarna vara med om de sköter sig.   Jag kan verkligen tipsa om att köra Enkel Bilsport och vill du bilda team med mig så ses vi på banan


Gasglada Olle är jag.   Jag bor i varje stad ort eller by.  Jag är bror  pappa eller Morfar
men jag har detta med bilkörningen inom mig.   Sladda skruva på bilen fixa så mina kompisar och jag kan få rejsa några gånger om år.   Bryr mig inte om placeringen i tävlingen men det klart man vill få en pokal med sig hem. 
Detta med enkelbilsport är kanon för mig då det är rimliga pengar mycket körtid och att jag får ungås med likasinnade på motorstadion. 
Vill du veta hur även du kan börja  skicka ett email till olle@enkelbilsport.se

Jag är Kim och ska bli Sveriges nya Världsmästare i bilsport.   Jag är 13-20 år och räknas som Junior men kör ifrån de flesta på banan.    Då jag är för ung för körkort är detta perfekt körträning.  Jag och mina kompisar fixar på bilen  och sen gasar vi tills det rasar.    Ibland är jag även funktionär på tävlingarna.  Det började med data spel och det fick mig att finna min hobby Bilsport.   Tycker det är mycket häftigare än fotboll. 

Jag vill utmana dig om dagens snabbaste varvtid och framför allt vill jag du ska vara med och tävla i enkel bilsport.   Hör av dig så hjälper jag dig komma igång 
Kim@enkelbilsport.se