Sverige bedrivit Motorsport i över 100 år men varför är det så få som är aktiva?    

Den frågan har vi jobbat med under 2019 och gjort marknadsundersökningar .  Vi har pratat med aktiva och förare som har slutat och många gånger är det 2 saker som ofta kommer upp.      Det är för krångligt och det är för kostsamt. 

www.enkelmotorsport.se  har 4 ledstjärnor  som symbol kommer vi ha en fyrklöver.  Ser du den så är den en del av Enkelmotorsport då vi samverkar med flera olika aktörer. 

Men de fyra ledorden är också benen på det smörgåsbord som finns och skapas inom motorsport. Bli en del av detta lagbygge genom att kontakta oss. 

 Det finnas plattform för grupper , föreningar , aktiva förare som vill bedriva 

Enkel Racing 

Enkel Motor Speedway 

Enkel Grus folkrace

Enkel Crosskart 

Samt kunna pröva nya motosporter.  kontakta oss om du vill starta något nytt 
070-7982378   enkelbilsport@enkelbilsport.se 

Sitter du i en förening som önskar mer verksamhet? Kontakta oss för en kostnadsfritt besök och konsultation. Vad kan vi gemensamt göra efter de förutsättningarna som finns lokalt. 
Kommunen , anläggningar , underlag
Vi har flera olika skräddarsydda paket beroende på hur det ser ut. Men ledordet är verksamhet för allt bottnar i just detta för utan verksamhet dör intresset för motorsport och detta är det ingen som vill som läser denna text.  så ring idag för verksamhet i morgon 
070-798 23 78 

Miljö tummar vi aldrig på då det är ett av ledstjärnorna.  

Enkel Motorsport skall ta detta med miljöfrågor på stort ansvar annars har vi stora problem med våra medmänniskor.  Hela organisationen har  miljöcertifiering den ska vi värna om.